Fito dhurata çdo ditë!

Festo me #VeraImeWow!

Dërgo kodin në formatet promocionale në numrin 50007 (10 lekë/SMS) ose falas online dhe bëhu pjesë e shorteut për të fituar çdo ditë.

Fito Samsung Galaxy S8 çdo ditë ose Udhëtime çift në Paris çdo javë. Fituesit do të shpallen në orën 11:00 nga data 27 korrik deri në 26 gusht 2018. Promocioni është i vlefshëm nga data 2 korrik deri në 26 gusht 2018.

KUSHTET E PËRGJITHSHME TË PËRDORIMIT/POLITIKA E PRIVATëSISË
© 2018 The Coca-Cola Company. Të gjitha të drejtat të rezervuara.